Descriere - Anunturi RomaninLondra.com

TRADUCERI AUTORIZATE IN UK (ENGLEZA – ROMANA / ROMANA – ENGLEZA)

Traducator autorizat si recunoscut de catre Ministerul Justitiei din Romania si Ambasada Romaniei din Londra, Marea Britanie (Serviciul Consular), ofer servicii de traducere, interpretare si proofreading (corectura de text) pentru persoanele interesate (fizice sau juridice – companii, agentii, autoritati publice, etc), la preturi accesibile oricarui buzunar si intr-un timp scurt.

Portofoliul meu de servicii cuprinde: traduceri juridice, comerciale (corespondenta si contracte), medicale, beletristica, tehnice, etc

Traduc din limba engleza in limba romana si din limba romana in limba engleza: acte medicale (certificate si adeverinte medicale, buletine de analiza si vaccinuri, bilete iesire din spital, medicatii, fise medicale.

Documente de identitate, vignete, declaratii, procuri, scrisori, certificate de nastere, de casatorie si de deces, certificate si hotarari de divort, contracte de orice tip, diplome si certificate de studii, foi matricole, atestate profesionale, materiale si literatura pentru lucrari (assignemnts) colegiu / universitate.

Caziere judiciare, fiscale si auto, documentatii si scrisori eliberate de catre autoritatile din Romania si Marea Britanie (Politie, Spital, Universitate, Colegiu, Consilii Locale, HMRC, DVLA, DVSA, Border Agency, Home Office, NHS.

Instante judecatoresti, Ministerul Public (Parchet / Crown Prosecution), firme de avocati, birouri notariale (orders, hotarari, agreements (intelegeri), negocieri), documentatii tehnice, contracte, expertize tehnice si financiar-contabile, audituri, etc), aceasta lista putand fi extinsa in functie de nevoile clientului.

Ofer seriozitate maxima si pastrarea in siguranta a datelor cu caracter personal.

Documentele care urmeaza a fi traduse, pot fi transmise si prin posta pe adresa mea, sau pot fi scanate si insotite de o declaratie pe propria raspundere a clientului care sa ateste ca documentele scanate sunt conforme cu originalul.

Persoana de contact: Iulian Lazarescu – Certified sworn translator
Borehamwood, Hertfordshire

Telefon 07760531541
E-mail:

  • iuly28ly@yahoo.com
  • iuly35ly@yahoo.com
ID Anunt: 532590db8e6607b9
Seller Rating:
0% (0)