OFERTA

50% discount pentru instalarea propriei retele online de invoice – billing si emiterea de facturi personalizate catre clientii / partenerii tai.

Descriere - Anunturi RomaninLondra.com

Pachetul de Startup este ideal pentru cei ce incep o activitate ca Liber Profesionisti (Self Employed) sau pentru o companie Ltd de dimensiuni mici.

Acest pachet include servicii absolut necesare, pentru un start de succes pe Web si Social Media.

Conceput special pentru tine, iti ofera tot ce ai nevoie, atat ca afacere sau liber profesionist, cat si pe web, printr-un minisite pe activitatea care o prestezi.

Suntem dispusi sa-ti oferim tot ce ai nevoie, de la bun inceput, pentru ca tu sa beneficiezi de un maxim de eficienta inca din prima zi.

Pachetul StartUP contine

  • Analiza de Piata
  • Logo Design
  • Design minisite – One Page
  • SEO Organic
  • Formular contact
  • Google Map

Inclus in acest pachetul de promovare StartUP

50% discount pentru instalarea propriei retele online de Invoice – Billing si emiterea de facturi personalizate catre clientii / partenerii tai – Rapoartele pot fi folosite de contabilul tau pentru analiza financiar contabila.

Interfata de facturare poate fi accesata de pe mobil, tableta si laptop si poti emite un invoice instant cu cateva click-uri. Instalarea si personalizarea costa £180 si se plateste o singura data.

Doar £90 pentru propria ta interfata de facturare, personalizata, doar cu oferta Website PROMORO / Prezentare One Page.

Totul incepand de la £297 sau £99/luna, in trei rate fixe.

 

Intra in contact pentru a beneficia de oferta noastra, gasim solutii impreuna, pentru o mai buna expunere a serviciilor tale!

Promoro Creative Studio
www.promorocreative.com
office@promorocreative.com

ID Anunt: 453524c49b90911f
Seller Rating:
0% (0)

Lasa un raspuns