Cursuri de contabilitate cu engleza de afaceri gratis

  • Publicat: 19/02/2016 7:26 AM
  • Expira: Acest anunt este EXPIRAT
  • Cod Postal: SE1 6LN
  • Numar si Strada: 90 London Road
  • Borough / Cartier: Westminster
  • Oras: london
  • Tara: United Kingdom

Descriere - Anunturi RomaninLondra.com

Cursurile noastre sunt special pregatite pentru a va ajuta sa intrati in mod direct intr-o cariera de contabil lucrand in ceea ce este partea practica a contabilitatii. Toate mai presus citate cursuri sunt ONE TO ONE si HAND ON. Veti lucra pe date si clienti reali sub observatia unor contabili calificati.

Va este data posibilitatea garantata ca la sfarsitul cursului sa lucrati in biroul unuia dintre clientii nostri sau chiar al nostru in WORK PLACEMENT.

Timpul d-voastra petrecut la KBM si cel petrecut in WORKPLACEMENT va fii luat in considerare pentru ACCA PER (practical experience requirement) pentru a devenii membru al acestuia.

Mai mult , noi va instalam pe PC d-voastra Sage line 50 sau QuickBooks in mod gratuit.
Toate cursurile noastre sunt recunoscute de catre OCR(Oxford and Caqmbridge RSA Examination) ca si NVQ Level 2 certification in computerized bookkeeping.

Vom pune la dispozitia d-voastra date reale ai clientilor nostri pe le veti procesa cu software precum SAGE 50, QUICKBOOKS, ADVANCE EXCEL BOOKKEEPING, SAGE PAYROLL, SAPA ACCOUNTS, VT, IRIS, CONTROL, CORPORATION TAX MODELLING.

Puteti alege dintre pachetele noastre standard precum BOOKKEEPER POSITION TRAINING sau ACCOUNTS ASSISTANT TRAINING.

In acelasi timp putem crea impreuna pe parcursul primei d-voastra consultatii un pachet personalizat care v-a include toate software-le de care aveti nevoie si care v-a respecta budgetul d-voastra.

Va oferim ceea ce este un pachet complet potrivit nevoilor d-voastra impreuna cu o mare flexibilitate in ceea ce priveste timpul si locatia in care doriti sa va petreceti timpul d-voastra in training (office in Park Royal si Elephant &Castle).

La terminarea pregatirii veti obtine ajutorul nostru in pregatirea CV d-voastra professional si pregatirea interview-ului pentru obtinerea locului de munca mult ambit.

Acest curs valoreaza in CV d-voastra precum EXPERIENTA de munca si nu precum un curs, lucru extrem de important in gasirea unui loc de munca!

Am dorii sa ne lasati un numar de telefon la care va putem contacta pentru a programa prima dumneavoastra consultatie gratuita pentru a stabilii obiective impreuna!

Va uram o zi placuta in continuare.

ID Anunt: 46856c4893b26823
Seller Rating:
0% (0)

Lasa un raspuns