V2.2 – ”Dragon”

Versiunea 2.2 DRAGON aduce cateva modificari importante in platforma noastra de anunturi.

Inca de la inceputul anului 2016 am constientizat necesitatea criptarii conexiunii printr-un layer de securitate SSL. Totodata, am decis sa imbunatatim functiile adaugate ulterior in update-ul 2.1 Dacota, respectiv functia Bump Ad si User Verificat.

Pentru inceput, versiunea DRAGON implica cateva update-uri de baza, care fac platforma de anunturi mai rapida, atat pe mobil cat si pe desktop.

Zona de bannere si reclama a fost re-aranjata pentru o rata mai buna CTR. Avem in vedere renuntarea la anumite casete de reclama si inlocuirea lor cu bannere definitive, mai relevante si mai utile.

BUMP AD

Aceasta functie a fost revizuita, in acest moment daca aveti un anunt valabil, puteti sa-l republicati instant pe prima pagina si in categoria respectiva.

Pachetul Bump Ad va permite sa republicati anuntul/anunturile de 5 ori.

Alegeti o ora de maxima audienta pentru a republica anuntul! Dupa ora 5:30 PM / 9:30 PM este cel mai potrivit pentru un impact pozitiv.

MEMBRU VERIFICAT

Adauga informatii pe pagina profilului tau! Folosestea puterea acestei pagini, pentru a mentine un minisite in cadrul RomaninLondra.com

Castiga mai multa incredere si mai multe cereri – badge-ul User Verificat apare in anuntul tau si inspira mai multa incredere legat de seriozitatea anunturilor tale.

 

 

 

Dev Blog Update

 • V2.2 – ”Dragon”

  de in 01/04/2017 - 0 Comments

  Versiunea 2.2 DRAGON aduce cateva modificari importante in platforma noastra de anunturi. Inca de la inceputul anului 2016 am constientizat necesitatea criptarii conexiunii printr-un layer de securitate SSL. Totodata, am decis sa imbunatatim functiile adaugate ulterior in update-ul 2.1 Dacota, respectiv functia Bump Ad si User Verificat. Pentru inceput, versiunea DRAGON implica cateva update-uri de baza, […]

 • User Verificat Anunturi

  V2.1 – ”Dacota”

  de in 01/11/2016 - 0 Comments

  Sectiuni Update Sectiune User – Imagine Profil / Logo Firma Sectiune User – Membru cu badge ”Verificat” Sectiune Marketing – Bump Ad – o functie noua ce permite republicarea anuntului rapid cu un click Imagine Profil / Logo Firma In versiunea anterioara, posibilitatea de a avea un logo sau o poza personalizata de profil era […]

 • Adauga pana la 9 imagini anuntului tau!

  de in 09/06/2016 - 0 Comments

  Cum pot face anunturile mele mai atragatoare? Pana la 9 imagini in anunturile tale! Prin interfata de anunturi, puteti adauga pana la 9 imagini concludente despre anuntul tau. Beneficiaza din plin de aceasta functie, pentru a prezenta mai amanuntit anuntul tau. UPDATE V2.3 – Numarul de imagini din anunt, apare ca icon pe anuntul tau. […]

+ ADAUGA ANUNT

Publica anuntul tau GRATUIT, imediat, in 3 pasi:

 • 1 Selecteaza Categoria
 • 2 Inscrie Datele de contact
 • 3 Ataseaza Imagini si text

+ Adauga ANUNT