Cursuri Universitare Finantate de Guvern prin ILearn

 • Publicat: 11/04/2018 7:43 AM
 • Expira: 45 days, 2 ore
 • Nume Contact: Iuliana
 • Cod Postal: E1 1BJ
 • Numar si Strada: 218-220 WHITECHAPEL RAOD, 1ST FLOOR
 • Borough / Cartier: Tower Hamlets
 • Zona: Zona 2
 • Oras: Londra
 • Tara: United Kingdom
 • Telefon Mobil: 07465639339
 • Telefon Fix: 02036207862
 • Website: http://www.i-learn.org.uk

OFERTA

I Learn London, este una dintre agentiile de recrutare studenti si suport curusri in UK. Inregistrarea , consultanta si detalierea profilelor valabile prin programul SLC este complet GRATUITA.

Ne ghidam dupa feedback-ul studentilor nostrii si a insitutiilor de invatatmant , astfel incat serviciul oferit de noi sa fie unul de calitate, transparent si cu rezultatele dorite .

Serviciile noastre va pune la dispozitie locatii si cursuri diversificate, suport pe toata perioada studiilor cat si indrumarea necesara de cate ori veti avea nevoie.

Descriere - Anunturi RomaninLondra.com

Agentia iLearn ajuta studenti dornici sa studieze in Colegi si Universitati din Mare Britanie cu sprijin financiar din partea Guvernului.

Studiaza iar Guvernul te va sustine financiar pe toata perioada cursului – Nu rata oportunitatea de a te inscrie acum. Locurile sunt limitate.

Daca vrei sa iti faci un viitor in UK si sa castigi si bani pentru intretinerea ta, noi te vom indruma, ajuta si sustine pe toata perioada studiilor.
Dupa cum stiti una din regulile UK-ului este ca obtinerea unu job mai bine platit se face doar cu studii urmate in aceasta tara.
Ca sa poti accesa bani de intretinerea ta personala avem nevoie de cel putin ultimele 3 luni de payslips si bank statement daca sunteti employer iar daca sunteti self-employer avem nevoie de inchidrea de an financiar. Nu trebuie decat sa ne contactezi iar echipa noastra iti va sta la dispozitie .

Taxa de scolarizare va fi acoperita in totalitate, iar pentru intretinere ve-ti primi suport financiar intre 10,000 si 16,000 lire/an, in functie de circumstante.

Accesarea acestui program de studii garantează continuarea acordării suportului financiar pe toata durata programului, indiferent dacă statutul Marii Britanii se schimbă în cadrul Uniunii Europene.

iLEARN London LTD, este agentia care va pune la dispozitie toate serviciile necesare pentru a studia si pentru obtinerea finantarii! Suntem alaturi de voi cu cele mai bune solutii si va prezentam informatii corecte si clare despre sistemul educational si fondurile guvernamentale, deasemennea dispunem de locatii si cursuri diversificate.

Puteti opta pentru Level 3, Colegiu, Universitate, Top-Up si Master.

Cursurile vor fi foarte flexibile avand optiunea de a studia de zi sau de seara, orele fiind impartite in 2 zile a cate 8 ore/zi sau la program de seara, 4 seri ori 2 seri +Sambata etc.

Profilele disponibile:
– Art & Design
– Business Management
– Business and Business Finance
– Business Management and Entrepreneurship
– Marketing
– Computing Technologies
– Public Service
– Health and Social Care Management
– Travel and Tourism Management
– Hospitality Management , etc..

Locatii disponibile: Holborn, Whitechapel, Aldgate East, Bow, Dagenham, Gants Hill, Park Royal, Kilburn, etc.

Documente necesare:
– 2 passport picture
– ID/ Passport
– Diploma de BAC (12 clase certificate+ foaie matricola)
– Dovada de adresa
– CV
– Personal statement

Suntem impreuna pentru viitorul tau!

Pentru mai multe detalii nu ezita sa ne contactezi la:
Office nr: 074 6563 9339
Office nr: 074 63626652
Office phone: 020 3620 7862
Gmail: ilearnukltd@gmail.com

ID Anunt: 54259ca4a16effd1

Membru Verificat

100% (1)

Lasa un raspuns

Advertising