Cursuri si Calificari in Constructii

  • Publicat: 31/05/2016 10:15 PM
  • Expira: Acest anunt este EXPIRAT
  • Cod Postal: HA74RY
  • Numar si Strada: Stanmore Business Center
  • Borough / Cartier: Harrow
  • Oras: Stanmore
  • Tara: United Kingdom

Descriere - Anunturi RomaninLondra.com

Efectuam: CSCS card alb pe 2 ani si card verde pe 5 ani cu NVQ Level 1 cu curs de o zi, preschimbari card alb in card verde, NVQ Level 2,3, CPCS – digger, dumper, roller, telehandler, crane supervisor, buldozer, dump truck, mobile crane, croller crane, cherry picker, scissor lift si slinger, Hoist, PTS, LUCAS, Fire Safety, First Aid, Traffic Marshall/Banksman, Manual handling, Asbestos Awareness, Safety Harness Awareness, Working at Heights, Safe Use of abrasive wheel, SSSTS, SMSTS, NINO + UTR + CIS, Contabilitate self employer si Ltd. + Annual Return (recuperare taxe anuale), Street Work, Editia 17 Electrical, Security si multe altele.

2. Serviciu nou: Avand in vedere faptul ca in curand se va restrictiona munca ca si self employed, acesta este un nou serviciu pe care vi-l punem la dispozitie si presupune preluarea celor care muncesc ca self-employed si au un loc de munca stabil, pe firma noastra, pentru a munci ca angajati ai nostri in baza unui contract P.A.Y.E.

In baza acestui contract, angajatii P.A.Y.E. primesc un salariu net cu 2-3% mai mare decat un self-employed si in plus, asiguram vechimea in munca pentru pensie, iar la un an muncit, se asigura patru saptamani de concediu de odihna platit de firma noastra, conform contractului de munca.

Se asigura de asemenea concediu platit si pentru fractiuni muncite de 3 sau 6 luni intr-un procent corespunzator.
Prestam aceste servicii in Londra de mai bine de doi ani. Apelati cu incredere.

Oferim seriozitate maxima. Aceste servicii sunt ieftine, rapide si sigure.

Pop Corporation Ltd. – Stanmore Business Center, Office 4, Merrion Avenue, HA74RY, langa statia de metrou Stanmore. Tel. Alex: 07578010070, e-mail: radupopalex@sacalaia.com; office@popcorporation.com; www.popcorporation.com https://www.facebook.com/popcorporationuk

ID Anunt: 615574e0c5244b92
Seller Rating:
0% (0)

Lasa un raspuns

Specify Facebook App ID in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify GooglePlus Client ID in Super Socializer > Social Login section in admin panel for GooglePlus Login to work