V2.2 – ”Dragon”

Versiunea 2.2 DRAGON aduce cateva modificari importante in platforma noastra de anunturi.

Inca de la inceputul anului 2016 am constientizat necesitatea criptarii conexiunii printr-un layer de securitate SSL. Totodata, am decis sa imbunatatim functiile adaugate ulterior in update-ul 2.1 Dacota, respectiv functia Bump Ad si User Verificat.

Pentru inceput, versiunea DRAGON implica cateva update-uri de baza, care fac platforma de anunturi mai rapida, atat pe mobil cat si pe desktop.

Zona de bannere si reclama a fost re-aranjata pentru o rata mai buna CTR. Avem in vedere renuntarea la anumite casete de reclama si inlocuirea lor cu bannere definitive, mai relevante si mai utile.

BUMP AD

Aceasta functie a fost revizuita, in acest moment daca aveti un anunt valabil, puteti sa-l republicati instant pe prima pagina si in categoria respectiva.

Pachetul Bump Ad va permite sa republicati anuntul/anunturile de 5 ori.

Alegeti o ora de maxima audienta pentru a republica anuntul! Dupa ora 5:30 PM / 9:30 PM este cel mai potrivit pentru un impact pozitiv.

MEMBRU VERIFICAT

Adauga informatii pe pagina profilului tau! Folosestea puterea acestei pagini, pentru a mentine un minisite in cadrul RomaninLondra.com

Castiga mai multa incredere si mai multe cereri – badge-ul User Verificat apare in anuntul tau si inspira mai multa incredere legat de seriozitatea anunturilor tale.

 

 

 

V2.1 – ”Dacota”

User Verificat Anunturi

Sectiuni Update

 • Sectiune User – Imagine Profil / Logo Firma
 • Sectiune User – Userii cu badge ”Verificat”
 • Sectiune Marketing – Bump Ad – o functie noua ce permite republicarea anuntului, fara prelungirea termenului de expirare

Imagine Profil / Logo Firma

In versiunea anterioara, posibilitatea de a avea un logo sau o poza personalizata de profil era posibila prin folosirea serviciului gratuit prin Gravatar.com sau era preluata automat, poza de profil de pe serviciile de socializare folosite pentru crearea contului.

Acum va puteti seta o poza de profil personalizata, prin upload direct.

Pentru afisarea corecta pe toate ecranele, marimea recomandata este de patrat 300 x 300px.

User Verificat

Acest update ruleza deja de doua zile, poate ati observat deja pe site useri care au badge-ul Verificat.

Cum functioneaza acest update si la ce ajuta acest badge?

Prin feedback, am realizat importanta cruciala a increderii in valabilitatea anunturile si seriozitatea userilor din aceasta comunitate online. Metoda noastra de a premia userii cu un badge pe baza feedback-ului primit de la voi este o cale corecta, de a promova useri a caror anunturile valide sunt de real folos pentru comunitate.

Ecusonul verificat se primeste si la achizitionarea unui pachet de membru.

Cand / Cum primesc acest badge?

Selectarea userilor se face in timp, pe baza unui credit score intern in functie de urmatoarele criterii: actualizarea contului, completarea datelor de profil, intretinerea anunturilor, comunicare, corectitudine, feedback pe site, feedback retele socializare.

Aceste elemente sunt esentiale pentru o imagine profesionala pe aceasta platforma si va acordam increderea si timpul necesar sa ajungeti la acest stadiu.

Bump Ad

Acest update va da posibilitatea sa va promovati anuntul, dupa publicarea lui. Publicati un anunt gratuit si daca doriti mai mult trafic, folositi functia Bump Ad pentru a creste vizibilitatea anuntului.

Vom adauga informatii pe aceasta pagina, pe masura ce update-ul este finalizat.

 

Va multumim!

Echipa RomaninLondra.com

 

 

 

 

 

Adauga pana la 9 imagini anuntului tau!

Majoritatea clientilor ne intreaba: Cum pot face anunturile mele mai atragatoare?

Principala problema pe care o intampinam, este lipsa imaginilor in anunturi. Acest lucru se intampla in principal din cauza a doua ”mituri”, care la o analiza mai atenta se dovedesc a fi gresite:

 1. Cine este interesat, ma va contacta oricum
 2. Nu am nevoie de imagini, textul este cel important

Impreuna, vom demonta aceste mituri si vom demonstra importanta imaginilor in anunturile postate.

Cine este interesat, ma va contacta oricum

Acest mit a luat nastere din presupusul interes al utilizatorilor, legat de anumite oferte rare. In acest moment si constant, piata de oferte si anunturi se diversifica iar utilizatorii au optiuni din ce in ce mai avansate, legate de ofertele de pe piata.

Pe langa acest aspect, al diversificarii, testele concludente demonstreaza, ca un anunt cu imaginii, are o rata de vizualizare de cel putin 60% mai mare decat unul care contine doar text.

Pana la 5 imagini in anunturile tale

Prin interfata de anunturi, puteti adauga pana la 5 imagini concludente despre anuntul dumneavoastra. In special anunturile cu oferte de inchiriere, beneficiaza din plin de aceasta functie.

In plus, in momentul in care dati SHARE acestui anunt, imaginea principala este afisata in anunt, crescand curiozitatea dar si rata de vizualizare a utilizatorilor in Retelele Sociale.

Va incurajam sa postati anunturi cu imagini, pentru a beneficia din plin, de potentialul anunturilor dumneavoastra.

 

Succes!

Echipa RomaninLondra.com

 

Dev Blog Update

 • V2.2 – ”Dragon”

  de in 01/04/2017 - 0 Comments

  Versiunea 2.2 DRAGON aduce cateva modificari importante in platforma noastra de anunturi. Inca de la inceputul anului 2016 am constientizat necesitatea criptarii conexiunii printr-un layer de securitate SSL. Totodata, am decis sa imbunatatim functiile adaugate ulterior in update-ul 2.1 Dacota, respectiv functia Bump Ad si User Verificat. Pentru inceput, versiunea DRAGON implica cateva update-uri de baza, […]

 • User Verificat Anunturi

  V2.1 – ”Dacota”

  de in 01/11/2016 - 0 Comments

  Sectiuni Update Sectiune User – Imagine Profil / Logo Firma Sectiune User – Userii cu badge ”Verificat” Sectiune Marketing – Bump Ad – o functie noua ce permite republicarea anuntului, fara prelungirea termenului de expirare Imagine Profil / Logo Firma In versiunea anterioara, posibilitatea de a avea un logo sau o poza personalizata de profil […]

 • Cum te protejezi impotriva Hackerilor?

  de in 30/10/2016 - 0 Comments

  Internetul a devenit un loc nesigur. Este important sa-ti protejezi datele personale si fisierele din calculator sau telefon. BullGuard iti ofera aceasta posibilitate prin cross-bridge intre device-uri.  

 • Adauga pana la 9 imagini anuntului tau!

  de in 09/06/2016 - 0 Comments

  Majoritatea clientilor ne intreaba: Cum pot face anunturile mele mai atragatoare? Principala problema pe care o intampinam, este lipsa imaginilor in anunturi. Acest lucru se intampla in principal din cauza a doua ”mituri”, care la o analiza mai atenta se dovedesc a fi gresite: Cine este interesat, ma va contacta oricum Nu am nevoie de […]

+ ADAUGA ANUNT

Publica anuntul tau GRATUIT, imediat, in 3 pasi:

 • 1 Selecteaza Categoria
 • 2 Inscrie Datele de contact
 • 3 Ataseaza Imagini si text

+ Adauga ANUNT