Adauga pana la 9 imagini anuntului tau!

Majoritatea clientilor ne intreaba: Cum pot face anunturile mele mai atragatoare?

Principala problema pe care o intampinam, este lipsa imaginilor in anunturi. Acest lucru se intampla in principal din cauza a doua ”mituri”, care la o analiza mai atenta se dovedesc a fi gresite:

 1. Cine este interesat, ma va contacta oricum
 2. Nu am nevoie de imagini, textul este cel important

Impreuna, vom demonta aceste mituri si vom demonstra importanta imaginilor in anunturile postate.

Cine este interesat, ma va contacta oricum

Acest mit a luat nastere din presupusul interes al utilizatorilor, legat de anumite oferte rare. In acest moment si constant, piata de oferte si anunturi se diversifica iar utilizatorii au optiuni din ce in ce mai avansate, legate de ofertele de pe piata.

Pe langa acest aspect, al diversificarii, testele concludente demonstreaza, ca un anunt cu imaginii, are o rata de vizualizare de cel putin 60% mai mare decat unul care contine doar text.

Pana la 5 imagini in anunturile tale

Prin interfata de anunturi, puteti adauga pana la 5 imagini concludente despre anuntul dumneavoastra. In special anunturile cu oferte de inchiriere, beneficiaza din plin de aceasta functie.

In plus, in momentul in care dati SHARE acestui anunt, imaginea principala este afisata in anunt, crescand curiozitatea dar si rata de vizualizare a utilizatorilor in Retelele Sociale.

Va incurajam sa postati anunturi cu imagini, pentru a beneficia din plin, de potentialul anunturilor dumneavoastra.

 

Succes!

Echipa RomaninLondra.com

 

Lasa un raspuns

Dev Blog Update

 • V2.2 – ”Dragon”

  de in 01/04/2017 - 0 Comments

  Versiunea 2.2 DRAGON aduce cateva modificari importante in platforma noastra de anunturi. Inca de la inceputul anului 2016 am constientizat necesitatea criptarii conexiunii printr-un layer de securitate SSL. Totodata, am decis sa imbunatatim functiile adaugate ulterior in update-ul 2.1 Dacota, respectiv functia Bump Ad si User Verificat. Pentru inceput, versiunea DRAGON implica cateva update-uri de baza, […]

 • User Verificat Anunturi

  V2.1 – ”Dacota”

  de in 01/11/2016 - 0 Comments

  Sectiuni Update Sectiune User – Imagine Profil / Logo Firma Sectiune User – Userii cu badge ”Verificat” Sectiune Marketing – Bump Ad – o functie noua ce permite republicarea anuntului, fara prelungirea termenului de expirare Imagine Profil / Logo Firma In versiunea anterioara, posibilitatea de a avea un logo sau o poza personalizata de profil […]

 • Cum te protejezi impotriva Hackerilor?

  de in 30/10/2016 - 0 Comments

  Internetul a devenit un loc nesigur. Este important sa-ti protejezi datele personale si fisierele din calculator sau telefon. BullGuard iti ofera aceasta posibilitate prin cross-bridge intre device-uri.  

 • Adauga pana la 9 imagini anuntului tau!

  de in 09/06/2016 - 0 Comments

  Majoritatea clientilor ne intreaba: Cum pot face anunturile mele mai atragatoare? Principala problema pe care o intampinam, este lipsa imaginilor in anunturi. Acest lucru se intampla in principal din cauza a doua ”mituri”, care la o analiza mai atenta se dovedesc a fi gresite: Cine este interesat, ma va contacta oricum Nu am nevoie de […]

+ ADAUGA ANUNT

Publica anuntul tau GRATUIT, imediat, in 3 pasi:

 • 1 Selecteaza Categoria
 • 2 Inscrie Datele de contact
 • 3 Ataseaza Imagini si text

+ Adauga ANUNT